Mobilya Demontajı

Birkaç parçadan oluşan büyük hacimli mobilyaların taşınma esnasında hasar görmemesi için de-montaj işlemi gerçekleştirilerek taşınması ve gidilecek yeni adresinizde sizlerin belirttiği odaya tekrar montaj işlemi yapılarak sorunsuz teslimatı sağlanır.

Özellikle bazı mobilya parçaları taşınma esnasında diğer eşyaların zarar görmemesi için sökülmelidir. Bunlar kapı kolları, ayaklar, kapakları ve dışarıya doğru çıkıntı oluşturan parçalar olarak sıralanabilir. Sökülmeden taşınabilir diye düşündüğünüz eşyalarınız olabilir fakat hem araçta daha az yer kaplaması hem de taşınmada kolaylık sağladığı için de-montaj edilebilen tüm mobilyaların sökülerek taşınması daha doğrudur.

Başlıklar

Sistem Nasıl Çalışır?

De-montaj işlemi gerektiren tüm eşyalarınız taşınma öncesinde sökülüp parçalara ayrılır. Parçalara ayrılan mobilyalar taşınmaya hazır hale gelmesi için paketleme işlemi yapılır. Paketlenen eşyalarınız araca yükleme işlemi yapılarak yeni adresinize doğru yola çıkmaktadır.

Fiyatlandırma

Parça eşya taşıma işlemi sırasında mobilya de-montaj ve montaj işlemleri fiyatlarda değişkenlik sağlamaktadır. De-montaj ve montaj işlemleri için uzman montör görevlendirilmesi ve zaman kaybı yaşanmasından kaynaklı fiyatlarda az da olsa bir oynama olmaktadır. Fiyat teklifi alırken büyük hacimli eşyalarınızı mutlaka belirtiniz.

Parça ev eşyası taşıma hizmetlerimiz hakkında sormak istediğiniz her türlü sorularınız için 444 9 069 çağrı merkezimizi arayabilirsiniz.

Neden Bizi Seçmelisiniz?

Profesyonel Ekip

Parça eşya taşımacılığında deneyim sahibi olan uzman ekiplerle taşıma işleminizin gerçekleştirilmesi.

Etiketleme Sistemi

Tüm eşyalarınız sticker / etiket sistemi sayesinde ile yeni adreste istenilen yere taşınması.

Mutlu Müşteriler

Taşıma işlemlerinde üzerinde durduğumuz en önemli konu sizlerin memnuniyetidir.

Eşya Paketleme

Tüm büyük hacimli eşyalarınızın çizilme ve kırılmalara karşı kraft kağıtlı havalı naylonlarla paketlenmesi.

Kapalı Kasa Araç

Nakliye işlemlerinde kullandığımız tüm araçlarımız çelik kasalı, kapalı ve eşya taşımaya uygun kamyonlardır.

Montaj De-Montaj

Mobilyalarınızın konusunda deneyim sahibi mobilyacılar tarafından de-montaj ve montaj işleminin yapılması.

Genel Hizmetler

Diğer Hizmetler

Yoğun Bölgeler

Hizmet Alanlarımız

Menü